Reviews

Best4u Media B.V.
Ik werk al enige tijd samen met Best4u en ik ben erg tevreden over de resultaten en de samenwerking. De mensen die er werken zijn leuk en behulpzaam en ze denken echt met je mee om het uiterste eruit te halen. Samen zorgen we voor meer omzet.
★ 4.5
Best4u Media B.V.
Zeer tevreden over mijn website gemaakt door Best4U. Ook de reacties van mijn klanten zijn altijd zeer positief en zeggen vaak dat de uitstraling van de website de doorslag heeft gegeven om een afspraak te maken bij mijn Nagelstudio.
★ 5
Best4u Media B.V.
Goed bereikbaar, snel reactie op mail, adequate uitleg, telefonisch erg behulpzaam. Kortom hebben wij een fijne ervaring bij Best4U met het ontwerpen van onze website.
★ 5
Best4u Media B.V.
Erg mooie website opgeleverd gekregen, helemaal naar mijn wens!
★ 5
Best4u Media B.V.
We hebben gekregen waar we op hoopten... nl. : "een moderne, professionele en goedwerkende website !". Dank voor jullie uitstekende service !
★ 5
Best4u Media B.V.
Op jaarbasis verzorgen wij veelvuldig (event)websites voor onze relaties. Best4U is daarin uitgegroeid tot onze vaste partner. Als één van de weinigen binnen hun branche kunnen zij voldoen aan de vaak korte doorlooptijden. Uiteraard op basis van een gedegen briefing. Ze werken accuraat en efficiënt. Ik kan Best4U van harte aanbevelen!
★ 5
Best4u Media B.V.
Voor mijn bedrijf Ski-Pro besloten in de zomer van 2019 over te stappen van een WordPress website naar een Laravel maatwerk website vanwege complex reserveringssysteem. Na vergelijken van diverse bureau’s in het hele land gekozen voor Best4U. In alle fases van het proces - van intake tot bouw en testfase - perfecte, zeer professionele begeleiding gekregen van Jeffrey en Siebe van het tech team van Best4U! Zeer tevreden over het resultaat, responsiviteit van het team gedurende het hele proces en scherpe prijs waarvoor Best4U de complexe opdracht heeft uitgevoerd. Met Best4U een professionele, strategische partner gevonden voor de lange termijn.
★ 5
Best4u Media B.V.
Erg onbeleefde telefonist, die zichzelf erg hoog heeft staan.
★ 0.5
Best4u Media B.V.
best4u heeft onze website gemaakt 1 jaar geleden ik schrijf nu pas mijn mening omdat je eerst alles moet aan kijken hoe het verloopt wij zijn dik tevreden klanten van ons zeggen zelf jullie hebben een mooie website duidelijk alles is snel en makkelijk te vinden onze contact persoon timon van basten beheerd onze website als we wat willen en je belt hem gaat tie gelijk aan de slag onze complimenten groetjes TVB Kwaliteitsverhuizers
★ 5
Best4u Media B.V.
De heidewachtelvereniging heeft in samenwerking met de mensen van Best4u een mooie website gekregen. Het resultaat van onder andere open overleg, goede support en snelle reacties op vragen.
★ 4
Best4u Media B.V.
Prettig bedrijf. Het is veel fijn dat je ondersteund wordt met de kennis die je zelf niet hebt. Zodoende wordt onze website steeds succesvoller
★ 5
Best4u Media B.V.
Het is een jong ambitieus bedrijf waarvan de medewerkers echt weten wat ze doen. De communicatie is duidelijk en het resultaat is goed
★ 4
Best4u Media B.V.
Prettige samenwerking gehad met dit bureau tijdens de ontwikkeling van mijn website!
★ 4.5
Best4u Media B.V.
Goed persoonlijk contact. Er wordt goed met de klant meegedacht en er wordt serieus wat gedaan met mijn wensen en vragen
★ 4
Best4u Media B.V.
Erg fijn en zeer meedenkend bedrijf, Best4you sluit aan bij onze wensen vullen aan waar nodig. Goede communicatie en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.
★ 5
Best4u Media B.V.
Hele fijne samenwerking. De projectleider pakt eventuele problemen meteen op. Van de week werkte het contactformulier niet meer goed. Dat was aan het eind van de werkdag op een vrijdag. Maandagochtend had ik direct een mailtje van haar terug!
★ 4.5
Best4u Media B.V.
Zeer prettige en transparante dienstverlening
★ 5
Best4u Media B.V.
Ik zou mijn ervaring met Best4u beschrijven als zeer goed. Zo kan ik heel goed samenwerken met mijn projectleider én beschikken de medewerkers over veel verstand van zaken.
★ 4.5
Best4u Media B.V.
Ik heb ervaar mijn samenwerking met Best4u als heel goed. Ik ben dan ook al heel wat jaren klant! Van spijt van deze samenwerking is nog nooit sprake geweest. Ik ben een zeer tevreden klant.
★ 5
Best4u Media B.V.
Ik ervaar de samenwerking met Best4u als zeer persoonlijk. Ik krijg snel reactie en er wordt altijd goed naar me geluisterd. Daarnaast zijn de lijntjes ook nog eens heel kort!
★ 5
Best4u Media B.V.
Prettige en duidelijke samenwerking. Ik kreeg altijd op tijd een rapportage van hoe de zaken er voor stonden.
★ 5

Vraag een vrijblijvende offerte aan!