Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/builder/includes/option-types/builder/extends/class-fw-option-type-builder.php on line 353

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/includes/thz-assign-layout.php on line 337

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/includes/thz-assign-layout.php on line 337

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671
Website laten maken door Best4u Media B.V.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671

Website laten maken

Door een website te laten maken bij Best4u is het helder wat je krijgt: een WordPress website van topkwaliteit, specifiek ingericht volgens jouw wensen én volledig geoptimaliseerd voor Google. Maak een keuze uit de drie onderstaande opties, dan regelen wij de rest.

Jarenlange ervaring met WordPress

Al onze website zijn Google proof

Goed bereikbare supportdesk

Enkel WordPress kenners in dienst

Waarom door Best4u een website laten maken?

Bij een nieuwe website komen verschillende zaken kijken zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en het bijhouden van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen. Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan. Onze supportmedewerkers houden websites up-to-date, voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website én helpen onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren. Zij zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites en verzorgen de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van deze websites. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak, dus! Je kunt onze supportafdeling bereiken door te bellen, WhatsAppen of e mailen. Ook is het mogelijk om op kantoor te komen voor een persoonlijke WordPress uitleg. De reactietijd van onze supportmedewerkers is op werkdagen maximaal 4 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Maatwerk website van Best4u Doe-het-zelf-website
Website design Uniek Standaard en simplistisch
Controle over het uiterlijk van de website Bijna oneindig Beperkt
SEO-proof Ja Nee
Laadsnelheid Hoog (score van 70/100) Gemiddeld langzamer
Content management systeem Eenvoudig en uitgebreid Beperkt
Mogelijkheid tot doorvoeren van aanpassingen Praktisch oneindig Beperkt
Aanwezige thema’s en plug-ins 1000+ Beperkt
Teksten Aangeleverd (optioneel) Zelf schrijven
Blog feature Uitgebreide module (inclusief comment sectie) Beperkt
Mobiele responsiviteit Ja Beperkt
Kosten Eenmalig Maandelijks
Oplevering Binnen 2 weken Eigen verantwoordelijkheid
Hosting Meer informatie Eigen verantwoordelijkheid

Website laten bouwen met een maatwerk design

Wij maken zowel maatwerk websites met een uniek design, als websites op basis van een door ons ontworpen thema. Een uniek design biedt meer mogelijkheden en vrijheid. Al jouw specifieke wensen kunnen daarbij geïmplementeerd worden.

Een standaard thema is een design dat zich al in de praktijk bewezen heeft. De opmaak wordt volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie. Hoewel er minder mogelijk is qua ontwerp ten opzichte van een maatwerk website, liggen de kosten ook lager.

234098234092384
234098230498324

Een zakelijke website laten maken door Best4u

Wij werken voor het MKB en dat zorgt ervoor dat onze klantenkring uit zeer gevarieerde bedrijven bestaat. Met ruim 15 jaar ervaring en vakkennis weten wij voor iedere ondernemer de juiste website te ontwikkelen. Dit is een kleine greep uit de vele professionele websites die wij al hebben gerealiseerd voor onze klanten.

Onze showcases

WordPress, 's werelds populairste CMS

Ga je je website laten bouwen door Best4u, dan kies je automatisch voor het CMS (content management systeem) WordPress. Dit content management systeem is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets. De mogelijkheden met een WordPress website zijn namelijk eindeloos.

Tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen, blogs schrijven, content (teksten en foto’s) aanpassen en nog veel meer. Dat we bij Best4u gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze. We zijn al jaren trouw aan dit CMS. Onze supportafdeling is dan ook zeer ervaren in het leveren van service en support op het gebied van WordPress.

Alle online services onder een dak

Een groot voordeel van een kennispartner die alle online services onder één dak aanbiedt is dat zo’n bedrijf meegaat in jouw groei. Stel, je begint als startende ondernemer met een design website en merkt geleidelijk dat je klantenbestand groeit. Dat vraagt om extra opties op je website. Je wilt je klanten immers op hun wenken blijven bedienen en een goed functionerende website is daarvoor onmisbaar.

Bij Best4u kijken we met je mee en zorgen we ervoor dat jouw online product blijft passen bij je bedrijf. Wil je bijvoorbeeld naast je website ook een webshop laten maken, dan kan dat allemaal onder één dak.

Een snelle website met een responsive website

Onze website bouwers snappen de eisen die nodig zijn voor het laten maken van een website. Een goede website moet aan een aantal belangrijke basiseisen voldoen. Eén daarvan is een ‘responsive webdesign’, dat voor mobielvriendelijkheid zorgt. Schaalt je website niet mee met het apparaat dat je gebruikt (bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet), dan verlies je al gauw een groot deel van je bezoekers. Mobiele gebruikers hebben namelijk geen tijd voor een langzame website. Ook Google straft websites die niet ingericht zijn voor mobiel gebruik af in hun zoekresultaten middels de ‘mobile first’ index.

Een website laten maken die technisch top in elkaar zit

Het feit dat 76% van de Nederlanders in 2017 gebruik maakte van een smartphone om te internetten maakt het belang van een responsive website meer dan duidelijk. Binnen ons ontwikkeltraject spelen snelheid en mobielvriendelijkheid een belangrijke rol. Wij voeren daarom altijd een mobielvriendelijkheidstest van Google en de Page Speed Insights snelheidstest uit. Bovendien ontwikkelen wij altijd volgens de universele universele W3C normen. Zo ben je verzekerd van een website met een snelle laadtijd die goed te indexeren is.

Goedkope website laten maken

Zoals de pakketten bovenaan deze pagina al aangeven kunnen de kosten voor een nieuwe website erg verschillen. Bij Best4u werken we voor zowel de kleinere ondernemer als voor het hogere MKB segment en daar passen we de kosten op aan. Zo kun je bij ons een goedkope design website laten maken, maar ook voor een maatwerkoplossing kiezen.

De rode draad in onze online producten is de kwaliteit die je kunt verwachten. Ons team van betrokken adviseurs, gespecialiseerde designers, developers en projectleiders pakt ieder project met hetzelfde enthousiasme aan. Zo weten we voor elk online vraagstuk een passende oplossing te creëren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Een eigen support afdeling

Nadat je een nieuwe website hebt laten maken komen er verschillende zaken bij kijken, zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en het onderhoud van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen.

Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan. Onze supportmedewerkers verzorgen het onderhoud, houden websites up-to-date en voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website. Ook helpen we onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren.

Een professionele website laten maken

Meer dan 3400 tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Best4u. Dat maakt ons dé online kennispartner van het MKB. Of je nu een website op maat of een design website wilt; vraag vandaag nog via onze website een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur reactie op je aanvraag.