Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/builder/includes/option-types/builder/extends/class-fw-option-type-builder.php on line 353

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/includes/thz-assign-layout.php on line 337

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/includes/thz-assign-layout.php on line 337

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671
Webshops - Best4u Media B.V.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/best4u/domains/new.best4u.nl/public_html/wp-content/themes/creatus/inc/helpers.php on line 3671

Webshops

Een professionele webshop is responsive, up to date,
maximaal ingericht voor conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijk voor je doelgroep

Als E-commerce ondernemer wil je opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen. Om te zorgen dat je webshop van al deze gemakken is voorzien is een kennispartner die met je meedenkt onmisbaar.

Het E-commerce team van Best4u realiseert oplossingen die aansluiten bij jouw verwachtingen als ondernemer. Wij bieden E-commerce oplossingen aan in diverse (prijs)klassen, omdat wij als geen ander begrijpen dat iedere ondernemer zijn eigen wensen en verwachtingen heeft. De mogelijkheden:

Welk van onze oplossingen je het beste kunt kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Ga je net beginnen met je eigen webshop en heb je een niet al te groot aantal producten, dan zijn onze WooCommerce oplossingen geschikt voor jou. WooCommerce is de E-commerce plugin van WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS voor websites. Voor grotere webshops met een groot aantal productcategorieën en uitbreidingsplannen is Magento, het E-commerce platform dat zichzelf al jaren bewijst, een betere keus. Dit artikel kan je helpen bij je keus voor WooCommerce of Magento.

Natuurlijk staan onze E-commerce specialisten klaar om jou vrijblijvend te adviseren en informeren over de mogelijkheden voor jouw onderneming. Dagelijks staan zij voor dergelijke cases en voorzien zij klanten van persoonlijk advies. Zij komen dan ook graag bij je langs om je kennis te laten maken met de verschillende functionaliteiten en je te voorzien van een offerte op maat. Maak direct een afspraak!

Waarom Best4u dé webshop partner is voor het MKB

Dat de populariteit van online winkelen al jaren sterk groeit is geen nieuws meer. Webshops trekken nog altijd meer en meer consumenten. In 2016 deed meer dan 70% van de Nederlanders aan online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal. Een professionele webshop laten maken is dan ook een slimme zet. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden in de vorm van maatwerkoplossingen, die jouw webshop of E-commerce product helemaal compleet en persoonlijk kunnen maken. Maar waarom ben je nu precies bij Best4u aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

webshop-partner

Ruime ervaring, brede oriëntatie en groeimogelijkheden

Het team van Best4u heeft ruim 13 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Wij maken webshops die voldoen aan alle moderne eisen en die van alle gemakken zijn voorzien. Deze webshops bouwen wij in Magento, ‘s werelds meest gebruikte platform voor webshops, en in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress waarmee je tegelijkertijd de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. En is jouw bestaande webshop toe aan een redesign? Ook dan kun je bij ons terecht.

Daarnaast werken we aan intensieve maatwerkprojecten. Daarbij kun je denken aan compleet gedigitaliseerde bedrijfsprocessen of speciaal ontwikkelde applicaties. Onze E-commerce maatwerkafdeling vertaalt jouw plan naar een werkend(e) applicatie of systeem. Ook als je op dit moment nog ‘klein’ wilt beginnen met een WooCommerce shop, maar wellicht in de toekomst wel wilt toewerken naar een maatwerkoplossing, is Best4u de juiste partner om mee in zee te gaan. Wij ondersteunen ondernemers namelijk graag in hun groei. De samenwerking tussen onze maatwerkafdeling, media-afdeling en onze internet marketing afdeling stelt ons uitstekend in staat om E-commerce ondernemers vanaf het begin succesvol te begeleiden en uit te laten groeien tot grote namen.

Ons webshop klanten zijn MKB ondernemers in de breedste zin van het woord. Wij ontwikkelen professionele webwinkels voor beginnende ondernemers die net met hun webshop starten en een wervelende start willen maken; tegelijkertijd voorzien we de grotere spelers in het hogere segment van passende oplossingen. Wij werken al jaren voor deze uiteenlopende doelgroep en zijn daardoor in staat om ons in de wens en situatie van al deze klanten te verplaatsen. Of het nu gaat om ingewikkelde issues die niet met een standaard systeem op te lossen zijn, of om een webshop voor jouw gloednieuwe onderneming.

Mobiele gebruikers van jouw responsive webshop

webshop-mobile-one

Mobiele internetgebruikers worden alsmaar belangrijker, zowel voor webshops en websites als voor zoekmachines. Niet voor niets richt Google zich in 2018 primair op een aparte mobiele index. Het is dan ook van groot belang om optimaal te voldoen aan de behoeftes van de mobiele internetgebruiker.

Best4u volgt de ontwikkelingen op gebied van mobiel internetgebruik op de voet. Dit stelt ons in staat om te zorgen dat jouw webshop compleet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Bovendien beschikt Best4u over een complete afdeling van online marketeers die weten hoe een online product optimaal vindbaar is op het internet, zowel voor de desktop- als de mobiele zoeker.

Naast optimalisatie voor mobiel gebruik is het van belang dat jouw webshop up-to-date blijft. Onze supportafdeling is gespecialiseerd in Magento en WooCommerce en zorgt er proactief voor dat belangrijke updates op tijd worden doorgevoerd. Dit komt de bereikbaarheid en veiligheid van jouw webshop enorm ten goede. En kom je er even niet uit met het beheren van je eigen webshop? Ook dan staat onze supportafdeling voor je klaar. Je vragen worden op werkdagen altijd binnen 4 uur beantwoord en spoedmeldingen worden ook buiten kantoortijden opgepakt.

Tenslotte kun je ook de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van jouw webshop aan ons overlaten. Onze servers zijn speciaal ingericht voor Magento en WordPress en zijn op die manier in staat om jouw webshop optimaal en veilig te laten draaien.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Met een team van gespecialiseerde designers, developers en projectleiders zorgt Best4u’s E-commerce afdeling ervoor dat jouw webshop volledig voldoet aan de eisen en wensen van jou als klant. Wij bouwen kwalitatieve webshops en voeren altijd de volgende handelingen uit om te kunnen garanderen dat jouw webshop over uitstekende kwaliteit beschikt:

Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor het plaatsen van categorieën, producten, contentpagina’s, betaal- en verzendmethodes en meer. Doordat we onze producten ontwikkelen volgens de universele W3C-normen kunnen we jou verzekeren van een goed te indexeren webshop met een snelle laadtijd.

We leveren dus kwaliteit en vragen daar een eerlijke prijs voor. Omdat we voor zowel de kleinere MKB’er als de ondernemer in het hogere segment passende oplossingen bieden variëren ook onze prijzen sterk. Een offerte wordt daarom altijd op maat voor je gemaakt.

webshop-zoekmachine

Zoekmachinevriendelijke oplossingen

Het aantal webshops dat wordt opgestart is enorm en groeit nog steeds. Goed gevonden worden tussen de vele concurrenten – of je nu in Groningen, Maastricht, Enschede of Den Haag gevestigd bent – is dan ook belangrijker dan ooit. Wij zorgen ervoor dat de webshops die wij ontwikkelen geheel technisch geoptimaliseerd zijn voor Google. Met Google Analytics kun je real-time de statistieken van je webshop, bezoekers en conversie bekijken. Met de Google webmaster tool (of de Yoast plugin bij WooCommerce shops) kun je elke pagina in je shop optimaliseren voor Google. Beide tools implementeren wij in je webshop.

Bij Best4u beschikken we over een complete internet marketing afdeling die jouw webshop optimaal kan laten scoren in Google. Een webshop zonder gedegen online marketing campagne heeft amper kans van slagen. Daarom bundelen we bij Best4u graag onze krachten en talenten. Benieuwd wat onze internet marketeers voor jou kunnen betekenen? Bekijk alvast de online marketing diensten die we aanbieden.

Meer dan 3000 tevreden klanten

Wij werken voor het MKB en dat zorgt ervoor dat onze klanten zeer gevarieerd zijn. De online oplossingen die wij hebben gerealiseerd variëren van online marketing campagnes voor de lokale ondernemer tot compleet geautomatiseerde bedrijfsprocessen in maatwerktrajecten en alles daar tussenin. Onze adviseurs stappen graag achter het stuur om ook jou (op locatie) te adviseren over de mogelijkheden!

Wat kost een webshop?

De pakketten bovenaan deze pagina geven je een indruk van de mogelijkheden en de bijbehorende vanaf-prijzen. Natuurlijk is binnen die pakketten van alles mogelijk. Er spelen namelijk meerdere factoren mee bij het bepalen van de kosten voor jouw E-commerce oplossing. Het is afhankelijk van onder meer je toekomstplannen, groeiambities, doelstellingen en productaantallen of je beter kunt kiezen voor WooCommerce of Magento. Daarom maken we altijd een offerte op maat voor je op.

Onze adviseurs staan dagelijks voor dit soort cases en nemen graag de tijd om jou uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje. Neem gerust contact op voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte op maat!

webshop-kosten